אולי יש רעיון

חדשות כיפה צוות ישיבת הר עציון 17/12/05 18:43 טז בכסלו התשסו

שאלה

שלום הרב יש להורים שלי יום נישואים יש לך רעיון אולי איך לחגוג את היום בצורה יהודית כי הלו הרבה רעינות אבל הם היו נראים כמו שהגוים חוגגים ואנחנו רוצים משהו יהודי טוב .

תודה מראש

תשובה

שלום וברכה!
מזל טוב! וכול הכבוד על הרצון להשקיע ביום הנישואין של הוריך.
אני לא מכיר "דרך יהודית" לחגוג את יום הנישואין. אני ממליץ לך על ארוחה במסעדה\טיול\פקניק\מנגל וכד'. אפשר כמובן לשלב פעילויות מקוריות אחרות ע"פ מה שמתאים. העובדה שגם גויים חוגגים יום נישואין בצורה דומה לא הופך את הרעיון לפסול. כמובן שראוי להגיד דברי תורה בארוחה\מנגל ובכך הסעודה שונה מסתם סעודת גויים.
בהצלחה,
רפאל
צוות ישיבת אלון שבות