תפיל דרך האינטרנט

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/03/20 02:02 כז באדר התשפ

שאלה

ב"ד

לאור המצב מנוע מני להגיע להתפלל בהכ"נס האם יש אפשרות להתפלל המניין דרך האינטרנט

אי הליכה בית הכנסת מציק לי מאד

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשרך שזה מציק לך, כך דרכו של יהודי שהולך כל בוקר לתפילה שאם נוצר מצב שלא יכול ללכת הוא מרגיש כל היום את החסר של תפילת הציבור וקדושת השם. לכן אפשר להתפלל דרך האינטרנט, רק לענות אמן וב"ה, לעניין קדושה נראה שעדיף לא לומר.

בריאות איתנה והרבה שמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ