שידוכים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/01/22 11:15 יב בשבט התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב ברוך השם אני בשידוכים מתקדמים לפגישה שלישית כבר בפגישה השניה הבחור אמר שאיתי זה חתונה והוא מרגיש אבל לאט לאט ובטוח ככה אמר שאלה כבוד הרב אני בשידוכים המון זמן ופתאום קבלתי פיק ברכיים שאמר חתונה ודוקא אני מאוד חדורת מטרה אבל פשוט משהו מוזר פחד לא מוסבר אציין לרב שכל הגברים שנפגשתי פסלו אותי על עיניין השניים וכסף הוא פשוט לא פסל קשה לי לא יודעת מה לעשות מצד אחד כן ומצד אחד פחד

ועוד שאלה כבוד הרב אני אסמטית ברמה קלה מאוד אני צריכה להגיד לבחור ? אני ממש מפחדת זה דבר ממש קלה מקבלת התקף אחת לשנה אני ממש פוחדת לא יודעת מה לעשות

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

א. יש לגשת לייעוץ של רב או יועצת נשואין יראת שמים, שיתנו לך הדרכה מפורטת כיצד לחזור לדרך הישר והטוב ולהקים בית בישראל. נראה שללא הדרכה מקצועית יכולים להיות טעויות ודי למנוע אותן מראש.

ב. גם זה צריך לשאול את היועצת שתגדיר לך מתי את צריכה לספר על התופעה הזאת, נראה שזה לא צריך להעשות בהתחלה אבל בהמשך הפגישות חייבים לגלות זאת.

בהצלחה רבה

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ