שאלת המשך

חדשות כיפה רבני כושרות 30/04/21 11:25 יח באייר התשפא

שאלה

תודה על המענה על הבשר ( 5 או 6) שקניתי בפסח שעל המדבקה היה רשום משהו כמו לצליה...

.אציין שכשראיתי את זה בהית התקשרתי באותו היום ודברתי עם הבעלים של חנות המפעל שאמר לי שהבשר מוכשר וככל הנראה טעות במדבקה.

אנסה לראות אם עוד אפשר לקבל ת שובה מהמשגיח כשרות...

ככל שאשאר רק עם תשובת הבעלים שאמר שהבשר מוכשר האם בגלל שהיה כתוב לצליה אני צריכה לחשוש והאם זה פוסל את הכלים כולם אתם בישלתי ?

תשובה

שלום

אל תשארו עם תשובת מוכר הבשר, אלא רק עם תשובת משגיח הכשרות.

אם לא תצליחו בשום אופן להשיג את משגיח הכשרות מדובר כנראה בבעיה חמורה בהרבה, ויש לחשוש שמדובר בבשר טרף.

בברכה

יצחק דביר