קריאה בפרשת זכור לנשים בימי הקורונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/02/21 17:54 ט באדר התשפא

שאלה

שלום לכבוד הרב

בימינו אנו של הקורונה אני מתפללת רק בבית

מה הדין לגבי שבת הקרובה בה קוראים את פרשת זכור ויש חובה גם לנשים לשמוע את הקריאה

מניסיון לברר הבנתי שאין מניינים מיוחדים\קריאה מיוחדת לנשים בשבת הקרובה

איך אני אמורה לצאת ידי חובה?

בברכה,

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני מצטער שלא ראיתי את השאלה בזמן.

מה שנכון לעשות הוא להתכוון בקריאת המגילה לקיים את המצווה הזו, ולזכור לקראת פרשת כי תצא לשמוע את הפרשה ולהתכוון לצאת בה ידי חובה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן