קבלת קיצבת נכות מביטוח לאומי ברמאות

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 10/09/20 10:05 כא באלול התשפ

שאלה

אני מקבל קיצבמה מביטוח לאומי ואני קיבלתי אותה שלא ביושר.התקשרתי מס' פעמים ובקשתי מהם להפסיק לקבל את הקיצבה והם טענו שהיא מגיעה לי.דברתי איתם לא ממזמן שוב והעניין בבדיקה,כלומר עדיין לא חסרו אליי.ברצוני לדעת מה לעשות?ממש יושב על המצפון חזק.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

תנסה להגיע באופן פיזי למשרדי הביטוח לאומי פעם אחת , מעבר לכך עשית כל מה שיכולת ואם הם לא משתכנעים אז זה כמו שזכית במציאה ללא סימנים. אתה יכול לתרום את הקיצבה אם תרצה למי שלדעתך זקוק לה יותר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן