פרידה מידיד קרוב ששברתי לו את הלב: איך מתגברים?

חדשות כיפה חברים מקשיבים 25/02/21 22:56 יג באדר התשפא

שאלה

אז ככה היינו ידידים ++++ וכל מה שנחשב וכזה עכשיו אני הגעתי למסקנה שזה לא מתאים לי כרגע קשר עם בן . יוצא מצב שאני כלללל הזמן חושבת עליו ועל זה ששברתי לו את הלב .

תשובה

שלום לך.

המצב שאת מתארת הוא מאוד נפוץ. יש רצון טבעי בקשר. בחום. בקירבה. זה נורמלי מאוד. ואז - הסתבכות. מבינים שזה לא תמיד פחות מתבכל להיות בקשר, מאשר לא להיות בקשר. זה באמת מבלבל. ואז: החלטה שלך. לעצור. והרגשה ששברת לו את הלב.

את התהליך הזה עוברים בצורה כזאת או אחרת המון בני נוער, בנים ובנות. אין כאן אף אחד שבאמת יכול לקחת אחריות ולהגיד: הייתי יכול לנהוג אחרת, ועכשיו גרמתי נזק. ההרגשה ששברת לו את הלב - היא מובנת. אבל בפועל, זה מאוד טבעי להתקרב וגם להתאכזב כשזה לא מתפתח בדיוק כפי שציפינו.

זה בסדר להרגיש. גם רגשות קשים. זה בסדר לחשוב על מישהו שאת מחבבת. זה בריא. וזה בסדר לקבל החלטות שלא תמיד מתאימות לציפיות של אחרים. טוב מאוד לדבר על מה שאת עוברת ומרגישה: עם חברות, עם קרובות משפחה. עם מדריכה. עם הזמן ועם הניסיון, הדברים נעשים יציבים יותר.

מוזמנת להמשיך ולשתף גם אותנו.

בהצלחה!