פרושים על החומש

חדשות כיפה רבני בית הלל 02/08/18 11:51 כא באב התשעח

שאלה

איזה פרוש על החומש הכי מומלץ

חוזר בתשובה ברוך ה הגעתי לקבוע עיתים לתורה מדי יום

מחפש ספר עם כמה פרושים מגדולי התורה

שיהיה ברור לעין ויחסית קל להבנה

תודה ויום טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך!

אשריך על הרצון היפה והמבורך ומי ייתן והשם יישלח לך הצלחה וברכה ברצון ובלימוד.

אנו ממליצים בחום על ספרה של נחמה ליבוביץ "עיונים בפרשת שבוע". בכל פרשה תקבל העשרה יפה ומעניינת ממרחב רב של פרשנים ומקורות. והכל בשפה ברורה ופשוטה.

בהצלחה רבה!

בית הלל הנהגה תורנית קשובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן