ניתוח קיסרי מתוכנן ללא סכנה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/03/22 01:01 יג באדר ב'

שאלה

שלום רב, ילדתי בניתוח קיסרי מתוכנן ללא כל חשש או סכנה לי או או לעובר, מכיוון שהלידה הקודמת הסתיימה בעל קורחי בניתוח קיסרי חירום ולכן זה גרם לי טראומה וחשש מלידה נוספת כזאת.

הבנתי שיש איסור ללידת קיסרי ללא כל סכנה או זירוז שלא לצורך ושזה יכול להשפיע על השפע שהילד צריך להיוולד איתו .

אם כן, אשמח לדעת איך אפשר לתקן את הנעשה מבחינתי והן ומבחינת התינוקת שנולדה ?

תודה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שמחי בפרי בטנך, אין בכך כל חשש ואי"ה הקב"ה יתן לכם כוחות לגדל את הילדה שנולדה לתורה חופה ומעשים טובים.

פורים שמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ