מזוזה בכניסה לחדר שירות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 05/09/19 10:45 ה באלול התשעט

שאלה

שלום לרב,

בשעה טובה אנחנו נכנסים לבית חדש ורוצים להתקין מזוזות בכל הפתחים

יש לנו חדר שירות ובו עוד דלת יציאה למרפסת שירות לא מקורה.

אני מצרף קישור לתמונה של תוכנית של הבית בה אפשר לראות את חדר השירות ואת היציאה למרפסת השירות מוקפים בצהוב.

אודה לך מאוד אם תוכל לפסוק האם צריך מזוזות בפתח של החדר שירות ובפתח של היציאה למרפסת שירות.

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלום.

מזל טוב.

חדר השירות כפי שמופיע בתמונה ששלחת לא חייב במזוזה גם לא ביציאה ממנו למרפסת הכביסה.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן