מאכלים כשרים לפסח למי שלא אוכל קטניות

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 01/04/20 10:24 ז בניסן התשפ

שאלה

שלום רב,

אשמח לדעת האם מותר לאכול בשר בקר, עוף, דגים וחלב בפסח למי שלא אוכל קטניות?

בברכה,

דריה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,

חומרי הגלם הנ"ל אינם קטניות .

יש לשים לב שקונים מוצרים המעובדים מחומרי הגלם הנ"ל, שהגורם שנותן את כשרות מציין בפסח האם המוצר כשר לאוכלי קטניות או לא .

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן