ללא נושא

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 31/01/06 12:43 ב בשבט התשסו

שאלה

איך חסידות חב"ד המפוארת אינה ממנה אדמו"ר חדש וטוענת שהרבי (שנפטר) הוא המשיח ???

אני יודע שזו שאלה שבטח הרבה שאלו אבל זה נושא שמטריד אותי ואיני מוצא הסבר שיניח את דעתי.

תשובה

איני יודע ומבין בעניינים הפנימיים של חב"ד אך תוכל לפנות לתורת חב"ד לבני הישיבות ת.ד 4102 נתנינ והם יישמחו בבודאי לעזור לך ץ או בדוא"ל maayanotecha@neto.bezekint.net כמו כן אם ברצןנך ללימדו רציני של תורת חב"ד אני יכול להמליץ לך הביאור של הרב עדין שטיינזלץ על התניא חלק א' שער הייחוד והאמונה .