ישיבה חרדית או ישיבת חב״ד

חדשות כיפה הרב יצחק שלו 18/06/18 19:58 ה בתמוז התשעח

שאלה

שלום רב!! שמי ניב והשאלה שלי היא....

האם כדי לעבור לישיבה חרדית או ישיבת חב״ד

ומדוע לעבור לישיבה הזאת!!!

תודה ניב

תשובה

שלום רב.

מאוד חשוב ללמוד בישיבה המתאימה לך על מנת לגלות את הכוחות הגדולים שנטע בך ה'. כוחות שמתגלים ונובעים מתוך שקידה בתורה.

אמרו רבותינו אין אדם לומד תורה אלא במקום שליבו חפץ, ולכן צריך לראות היכן אתה תרגיש טוב יותר ללמוד תורה בשמחה.

איני מכיר אותך ואת הישיבה המדוברת (יש הבדל עצום בין ישיבה חרדית האחת לרעותה ובין ישיבת הסדר אחת לרעותה או ישיבת חב"ד אחת לשניה, ולכן השאלה היא לא חרדים מול חב"ד) על מנת לענות על שאלה זו, לכן תראה איפה ליבך שמח ומרגיש בבית ובאיזה מקום אתה מצליח לקבל יותר כוחות בלימוד.

בהצלחה רבה