חלום מסקרן מאוד שחלמתי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 02/11/20 12:29 טו בחשון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב אתמול חלמתי שראיתי את מלאך המוות עומד מולי התקרבתי אליו לא הרגשתי פחד או חשש דווקא הרגשתי נינוח ורגוע הוא הסתכל אלי בעינים הסתכלתי אליו בחזרה והוא דיבר איתי לא בקול אלא בסוג של טלפתיה בשפה לא מוכרת בראש שלי והבנתי מה הוא אמר הוא ביקש שאביא לו את החרמש שלו משום מה הוא לא יכל לקחת את החרמש בעצמו הוא היה זקוק לי אז הלכתי והבאתי לו את החרמש שלו הוא הושיט את היד ונתתי לו אותו הוא הסתכל אלי והרגשתי כאילו הוא מודה לי ואז התעוררתי אודה לך אם תוכל לפרש או לומר לי את כוונות החלום כי את האמת מסקרן אותי כי בדרך כלל מלאך המוות מופיע עם החרמש הכלי שלו ובחלום שלי הוא היה זקוק לי כדי לקבל את הכלי שלו בחזרה אודה לך מאוד כבוד הרב אם בחוכמתך תוכל לעזור לי בתודה

תשובה

ב"ה

ברכה ולשלום.

אני לא יודע לפרש חלומות.

חלום כזה זה באמת מפחיד ואני מניח שהתעוררת בבוקר מבועת ומפוחד ובצדק!

אך דע לך שנפסקה ההלכה שמי שנמצא בסיטואציה כזו שחלם חלום ונפשו עגומה עליו , שיאמר את תפילת הטבת חלום שמודפסת בסידורים בזמן שהכהנים נושאים את כפיהם לברך "ברכת כהנים" ודי בזה.

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.