זוגיות כדאי להחליף אישה ?

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 24/09/21 16:51 יח בתשרי התשפב

שאלה

אני נשוי אב לשני ילדים

בשנים האחרונות הזוגיות שלנו והיחסים התקררו, חל ריחוק ותחושת ריקנות אופפת אותי כבר תקופה ארוכה.

לא יודע אם אשתי מרגישה כמוני לגבי הזוגיות, בכל אופן היא לא מפגינה חוסר שביעות רצון, אלא ממשיכה כרגיל.

בעוונותי הכרתי בחורה גרושה התאהבנו אחד בשני/שנייה אהבה אמיתית.

הבחורה מאיצה בי להחליט במי אני בוחר, ואומרת שאם אני מחליט לבחור בה היא תחכה לי עד לסיום התהליך ותעשה כל שנדרש על מנת שנהיה זוג.

אני מאוד חושש מגירושין, מצד שני אני ממש אוהב את הבחורה.

האם ניתן לבדוק לפי שם ותאריך לידה של כל המעורבים (קריא אני אשתי והבחורה הגרושה )

האם זה גורל שעלי להתגרש ולבחור בבחורה או שהזיווג שלי כבר נקבע לפני 20 שנים להישאר עם אשתי עד סוף ימיי ???

תשובה

שלום רב

איש יקר אם אומר לך שיש רב שקורא בכף יד ומסתכל על שרטוטי הפנים או יודע על הליכה של אדם היית רוצה שהוא יבדוק לך אם אשתך מתאימה לך או לא אחרי עשרים שנה?

אתה רציני?

זה אמיתי?

אתה רוצה שנבדוק שלום בית כבוד הילדים כבוד האישה לפי נומורולוגיה?

אז ככה ממש ערב שבת וחג ואני כותב לך בקיצור נמרץ

בעל ואישה זה ענין מאוד רציני בוודאי כשיש ילדים ובוודאי כשאתם נשואים עשרים שנה.

מחובתך להפרד מיידית מהאישה הגרושה כי אתה גורם לה צער וגם לך.

ועליך לשבת עם אשתך

לספר לה

מה עבר עליך כולל על הקשר האסור הזה

ולבקש ממנה שתלכו לייעוץ זוגי אצל מישהו רציני וירא שמים ובדוק זאת.

ותעשה הכל הכל

כדי לא לפרק את הבית.

נתת עיניך באחרת

ומים גנובים ימתקו

ולחם סתרים ינעם.

עשרים שנה להשאר עם אישה?

אנשים רציניים נשארו 80 שנה עם אישה!

קראתי שוב ושוב את דבריך ואיני חושב שיש לך סיבה אמיתית לפרק את הבית.

סור מרע

ועשה טוב

בקש שלום ורדפהו

ושמחת בחגך

ובאשתך

בת בריתך

שכפי הנראה היא נאמנת לך .