השעה בשעון

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 07/04/19 23:46 ב בניסן התשעט

שאלה

שלום,

בשנה האחרונה בכל פעם שמסתכלת בשעון, היכן שלא יהיה, המספרים בסימטריה, לדוגמא: 12:12 23:23 או 12:21 15:51, כל הזמן! ממש כעת קרה שראיתי את 15:15 16:16 ו 17:17!

אני אמא גאה ומבורכת לשני זוגות תאומים מדהימים! במהלך שני ההריונות, שנמשכו כל אחד 7 חודשים, במהלך כל הריון ראיתי את המספרים בסימטריה! תמהה אני מה אומרים על כך מכובדיי ? אציין בנוסף כי זו עת בה אני מהרהרת בשינוי קריירה לטובת שהות מרובה יותר עם הילדים, ובהריון נוסף, אם כי רופאי פחות מעודדים לכך. תודה מראש על כל מענה, הילה

תשובה

שלום לך.

יש בשעון כמה צמדי זמנים כמו 10 ועשר דקות אחת עשרה ואחת עשרה דקות עשרים ואחת ועשרים ואחת.

אל תייחסי להסתכלותך בדיוק בשעה כפולה כסימן לכפל בחיים.

זה שעשוע נחמד ומדהים אבל לא נבואה אף לא רוח הקודש.

ומכל מקום אפשר שבלי קשר יש לך צמדי כפלים.

בשבת יש כמה כפלים לחם משנה שמור וזכור שני כבשים ולכן אמרו רבותינו שמעשיה כפולים.

אך אל נא נוסיף מחשבות עומק להבטה בשעון.

התבונני במעשייך הכפילי כל ימייך לטובה ולברכה ותזכי לכל צמדי הפסוקים שבתורה.

עשר תעשר נתון תתן פתוח תפתח עזוב תעזוב וכיוצא באלו.

תבורכי בשפע ברכות בכל מכל כל אמן.