הרב עובדיה בא בחלום ומברך

חדשות כיפה הרב יצחק שלו 12/02/18 00:24 כז בשבט התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב .

לפני כמה חודשים ראיתי את הרב עובדיה יוסף זצוק"ל בחלום והוא מברך אותי בכל מיני ברכות ולפני זה ראיתי אותו פעמיים בחלום

ויש לי 4 שאלות

א. האם הברכה מתקיימת או לא ?

ב. האם המתים יודעים שחולמים עליהם

ג. האם החלום חשוב או חלומות שווא ידברו כי חלמתי עליו 3 פעמים ?

ד. האם זה זכות שחולמים על הרב עובדיה והוא מברך אותם ?

אשמח אם הרב שיהיא בריא יענה לי על שאלות

בתודה נהוראי דמרי

תשובה

שלום נהוראי.

הריני שמח לבשר כי ברכתך נתקיימה. עברתי טיפול רפואי ולכן לא התפניתי עד עכשיו לענות לך.

1. ברכה לעולם לא חוזרת ריקם. בוודאי ובוודאי היא מתקיימת ותתקיים.

2. כן.

3. על חלום טוב אנו לא אומרים חלומות שווא ידברו. זו מעין הגנה, שרק את הרע אנו מגבילים ומצמצמים, אולם את הטוב אנו מקבלים בשמחה ובאהבה. ניתן לראות על עניינים אלו בזוהר הקדוש.

4. בוודאי. הרב זצ"ל היה צדיק גדול תלמיד חכם עצום, שאהב את עם ישראל ללא פשרות וסייגים.

בוודאי נשמתו הכלל ישראלית אוהבת גם אותך ודואגת לך.

בהצלחה רבה, וחלומות טובים ומבורכים!