המשך עבודת הבעל-דחוף-הגיע לגירושין

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 10/09/21 12:21 ד בתשרי התשפב

שאלה

בס"ד

בהמשך לתשובת הרב, אנחנו מדברים הרבה על הנושא,

בעלי טוען שאלו רק יחסי עובדים.

אך עדיין זה לא מספק אותי ומפריע לי.

אני עדיין מעדיפה שימצא עבודה ללא נשים,

בעלי טוען שכיום אין עבודה כזו.

וזו חוסר אחריות מצידי שאני לא חושבת על פרנסת הילדים.

אני חושבת על זה, אך סובלת מאוד ולא מצליחה לתפקד כרגיל.

בגלל עבודתו....

המצב החמיר מאוד בנתיים, בעלי לא מוכן לשאת את הרצון שלי להיות מעורבת בעבודתו, בגלל הפחד שלי מעבודתו עם הנשים, אני מבקשת שיראה לי את ההתכתבויות שלו איתן ונמאס לו מזה,

אתמול הוא כבר הרגיש ההוא לא מסוגל יותר והוא רוצה להתגרש.

בנוסף גם פגע בי מאוד ואמר שאם היה יכול, היה נוסע לחול לשאת אישה שניה, כי לספרדים מותר.

זה מאוד מאוד פגע בי.

בהתחלה כשגיליתי שהוא עובד עם נשים, גם אני רציתי להתגרש, כי הסתיר זאת ושמעתי אותו צוחק איתן, כבר חודשיים מאז שגיליתי שניסיתי לסלוח לו ולהתגבר וחושבת גם על הילדים שיסבלו מזה ובסוף הוא זה שרוצה להתגרש כי אין לו סבלנות לתוצאות הצער שלי מעבודתו.

אני ממש פגועה וגם בחוסר אונים, ב"ה יש לנו משפחה ברוכת ילדים וב"ה עוד אחד בדרך...

זקוקה לעזרה.

תשובה

שלום

אתם צריכים טיפול של גישור וייעוץ

יש מגשרים טובים

אם תרצו אשמח לגשר שאלי אותו

אם הוא מעונין