היזק מסופק

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 04/05/17 15:19 ח באייר התשעז

שאלה

נסעתי ברכבי וברחוב צפוף מראת הרכב שלי נתקעה במראה אחרת ובגלל זה התקפלה אך גבי המראה של הרכב שחנה שם כדין איני יודע האם ניזוקה או לא ובאותו זמן לא ירדתי לבדוק ואחרי זמן שחזרתי לא מצאתי הרכב האם עלי לשים שלט באותו מקום עם תיאור הרכב ולומר שאולי אני צריך לשלם לו או שאני לא חייב לעשות כך

תשובה

שלום,

לכתחילה, לעצור ולבדוק אם היה נזק. אם לא עצרת, אין כל עניין לתלות שלט.

הרב אליקים לבנון

www.yelm.co.il