הוספת שם שני

חדשות כיפה הרב יצחק שלו 14/10/17 22:14 כד בתשרי התשעח

שאלה

כבוד הרב שלום!

שמי מיכל אמינוב. אני מחפשת תקופה ארוכה אחר מציאת זיווג. אני רוצה להתחתן.

ברצוני לשאול שאלה האם אני צריכה להוסיף שם שני?

אודה לתשובתך בהקדם!

תודה רבה.

תשובה

שבוע טוב.

כעיקרון השם מיכל הוא שם טוב.

על מנת למצוא זיווג הגון עליך להשקיע מאוד בתיקון המידות, וזה לא כי את לא טובה, אלא בניין בית אמיתי טומן בחובו ויתורים הדדיים רבים, והדבר קשה מאוד לרוב האנשים, ולכן יש להרבות בעיסוק ולימוד של הנושאים הנ"ל.

כמו כן מומלץ לומר תהילים לפי החלוקה לימי החודש.

אם לאחר זמן שאת מרגישה שהשתנית לטובה בתחום זה עדיין לא מצאת זיווג הגון, או שאת חלילה מרגישה שיש לך קשיים נוספים בחייך, מומלץ לפנות לרב שמכיר אותך ולהתייעץ עימו שוב בעניין הוספת שם.

בהצלחה רבה ושתזכי לבנות בית נאמן בישראל מלא קדושה אהבה אחווה שלום ורעות עוד השנה אכי"ר.