הגעלת כלים לפסח

חדשות כיפה רבני כושרות 22/03/21 18:00 ט בניסן התשפא

שאלה

האם צריך להגעיל כלים שהשתמשו בהם בחמץ רותח ולא מתכוונים להשתמש בהם בפסח האם עוזר הדחה או שצריך למכות את זה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

כלים שאין כוונה להשתמש בהם בפסח אין צורך להגעילם

יש להסיר מהם לכלוכי חמץ גדולים, ולהצניעם בארון או חדר סגור למשך הפסח.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן