בחור ישיבה מחפש שידוך בנות נא לשלוח פרטים.

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 09/04/19 22:06 ד בניסן התשעט

שאלה

בס"ד

שלום הרב,

אני בני"ש דת"ל .

אולי השאלה קצת מצחיקה מ"מ אשאל.

האם הרב מכיר שדכן/ית של יישובים: עלי, נווה וכד'?

(רצוי כאלה שיש להם סייעתא דשמייא ורואים ברכה במעשה ידיהם.)

תודה.

תשובה

בעזרת השם.

השאלה ממש לא מצחיקה יפה שאתה פונה בענין כל כך חשוב

בשיעורי אני רגיל לומר שאם חלילה לאדם לא היו תפילין הוא היה עובר בית בית ושואל האם יש להם תפילין לתת לו להניח.

ואותו הדבר בענין שידוך זה יפה וטוב כאשר בחור רוצה להכיר את אשת בריתו .

כיוון שאיני מכיר שדכנים ושדכניות אבל סביר להניח שיש נערות שישמחו לשמוע עליך מכלי ראשון הנני מפרסם כאן מה אני יודע עליך בחורה שמעונינת תשלח אלי את פרטיה וכאן נשתדל להיות שדכנים.

א. מדובר בבחור ישיבה כנראה צנוע וביישן.

ב. הוא בגיל 23 - 24

ג. מחפש אישה טובה בת התנחלות או בסגנון זה

ד. רוצה לבנות בית תורני דתי לאומי.

נערה שמעוניינת שאשמש שדכן נא תשלח אלי לכאן שאלה עם פרטיה כמובן שלא אפרסם את שמה אתה תשלח אלי את מספר הטלפון שלך בשאלה נוספת וכמו כן ספר לי מעט על עצמך לא לפרסום כדי שאוכל לומר לנערה יותר פרטים ממה שכתבת. שלח אלי עוד כמה שמות של חברים שלך אם הם מעונינים גם כן בשמיעת הצעות.

אינני שדכן אבל היתה לנו סייעתא דשמיא לשדך כמה שידוכים

לכן הנני מנצל פניה חשובה זו שלך

ומבקש מבנות לשלוח את הפרטים שלכן

וכמו כן בנים נא שלחו אלי פרטים

ומי יודע כמה שידוכין יצאו מקריאתך זו.

ויהי רצון שנזכה לראות בבנין בתיכם בקרוב.

בבקשה נא כל מי שקורא תשובה זו לסייע לנו במיזם השידוכין .