15 שנה אחרי: הדוד שאנס את אחייניתו הקטינה - ילך לכלא

בית המשפט גזר 10 שנות מאסר על דוד שהורשע באונס אחייניתו כשהייתה בת 6-7. לאחר כ-15 שנה היא פנתה למשטרה; הנאשם ישלם לה גם פיצוי של 100 אלף שקל

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/11/26 14:13 כג בחשון התשפז

עקבו אחרינו בגוגל

בית המשפט המחוזי מרכז-לוד התיר היום לפרסום גזר דין חמור, במסגרתו נגזרו 10 שנות מאסר בפועל על תושב המרכז שהורשע בעבירות אינוס ומעשים מגונים באחייניתו, בעת שהייתה בת 6-7 בלבד. בנוסף לעונש המאסר, הוטלו עליו מאסר על תנאי ותשלום פיצויים למתלוננת בסך 100 אלף שקלים.

אנס אותה אחרי שיעורי הבלט

על פי הכרעת הדין, הקטינה נהגה להגיע עם אמה לבית סביה לאחר שיעורי בלט, שם התגורר גם דודה בחדר נפרד. במהלך הביקורים נהג הדוד לקרוא לאחייניתו לחדרו, לסגור את הדלת ולהציג בפניה תכנים מיניים באמצעות הטלפון הנייד שלו. בהמשך ניצל את גילה הצעיר ואת האמון שנתנו בו בני המשפחה, וביצע בה עבירות מין חמורות, לרבות מעשי אינוס.

15 שנה אחרי: הדוד שאנס את אחייניתו הקטינה - ילך לכלא
פגיעה מינית אילוסטרציה, צילום: shutterstock

רק כעבור כ-15 שנים ממועד המעשים הצליחה הנפגעת להגיש תלונה במשטרה ולהעיד על שעברה. בית המשפט נתן אמון מלא בעדותה והרשיע את דודה בכל העבירות שיוחסו לו. עו"ד שירה סוכצקי מפרקליטות מחוז מרכז מסרה כי גזר הדין מעביר מסר ברור שלפיו גם בחלוף שנים רבות ימוצה הדין עם עברייני מין. השופטים הדגישו את הפגיעה הקשה בנפשה של המתלוננת ואת ניצול האמון המשפחתי במקום שהיה אמור להיות עבורה בטוח ומוגן.