בצה"ל מאשרים: זוהה שיגור כושל מרצועת עזה שלא חצה לשטח הארץ

ברצועת עזה מדווחים על ילד הרוג כבן 14, מנפילת שיגור כושל בתוך שטח ההרצועה. בצה"ל מאשרים כי מדובר ברקטה שלא הצליחה לחצות לשטח הארץ וחוזרים על ההתחייבות: "צה"ל נחוש לקיים את תנאי ההסכם במלואם"

חדשות כיפה חדשות כיפה 13/02/25 17:28 טו בשבט התשפה

בצה"ל מאשרים: זוהה שיגור כושל מרצועת עזה שלא חצה לשטח הארץ
שיגורים ויירוטים בשמי הדרום. ארכיון, צילום: Hadas Parush/Flash90

הפסקת אש שברירית: דובר צה"ל אישר כי שיגור כושל בוצע מרצועת עזה על ידי אחד מארגוני הטרור ברצועה: "בדקות האחרונות זוהה שיגור בתוך שטח רצועת עזה. הרקטה נפלה בשטח הרצועה. צה"ל נחוש לקיים את תנאי ההסכם במלואם לשם השבת החטופים".

הג

הג'יהאד האיסלאמי | , צילום: Anas-Mohammed,Shutterstock

נער בן 14 נהרג מאש הג'יהאד האיסלמי

דיווחים ערביים ברצועת עזה עדכנו כי ילד בן 14 נהרג כתוצאה משיגור הרקטה הכושלת, וכי ככל הנראה מדובר בשיגור של קאסם מסוג S40. הרקטה פגעה במחנה הפליטים נוסיראת שנמצא במרכז רצועת עזה. בימים האחרונים כזכר, הפסקת האש בין ישראל וחאס וכן שחרור החטופים נמצאים בסימן שאלה, אחרי שחמאס הודיע כי הוא מתכוון להשעות את שחרור החטופים בפעימה הבאה.