מחכים לנתניהו: הקבינט המדיני-בטחוני טרם התכנס

ברקע הסלמה בדרום, ראש הממשלה החל בהתייעצות עם ראשי מערכת הביטחון ולכן הדיון בקבינט, שהיה אמור להתקיים בשעות הצהרים, טרם החל

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/05/19 14:54 ל בניסן התשעט

עקבו אחרינו בגוגל

דיון הקבינט הבטחוני-מדיני היה אמור להתחיל היום (א') בשעה 12:30, אך הישיבה טרם התחילה מכיוון שראש הממשלה נתניהו נמצא בהתייעצויות עם בכירי מערכת הבטחון.

חברי הקבינט מחכים מעל לשעתיים שראש הממשלה יסיים את ההתייעצות מול גורמי הביטחון ויגיע לדיון עם שרי הממשלה. לדיום הגיעו גם שר החינוך נפתלי בנט ושרת המשפטים איילת שקד, שעל אף שלא הצליחו להכינס לכנסת ה-21, הם נמנים על חברי הקבינט על לכינון ממשלה חדשה. 

מחכים לנתניהו: הקבינט המדיני-בטחוני טרם התכנס
עדיין לא התכנסו, צילום: פלאש 90. מרק ישראל סלם

לפני שעה נהרגו שלושה בני אדם ושלושה נפצעו קשה. נזק נגרם לבית החולים ברזילי, למסילת הרכבת בבאר שבע לגני ילדים ובית ספר באשקלון. יותר מ-400 רקטות נורו לעבר ישראל ביומיים האחרונים. צה"ל תקף עשרות יעדים של ארגון הטרור חמאס והג'האד האיסלאמי, אולם הירי לעבר ישראל ממשיך כל העת.