ראש עיריית בת ים לתושבים: האיראנים גייסו עשרות מבני העיר, לא מאוחר לתקן

צביקה ברוט הזהיר את תושבי בת ים מפני גיוס משתפי פעולה עם איראן בעיר: "נכון לעכשיו ידוע לנו שיש גם תושבי בת ים, שממש בימים האלה מקיימים קשרים כאלה"

חדשות כיפה חדשות כיפה 02/12/25 22:57 יב בכסלו התשפו

ראש עיריית בת ים לתושבים: האיראנים גייסו עשרות מבני העיר, לא מאוחר לתקן
עצור, למצולמים אין קשר לנאמר, צילום: Flash90,FLASH 90

ראש עיריית בת ים, צביקה ברוט, פנה הערב (ג') לתושבי העיר והזהיר אותם כי איראן הציבה על הכוונת את התושבים. "האיראנים הגיעו לבת ים, וזו לא בדיחה. בתקופה האחרונה אנחנו בקשר עם גורמי הביטחון, בעיקר שירות הביטחון הכללי, לגבי האפשרות שתושבים שלנו ייפלו ברשת של המודיעין האיראני, וישתפו איתם פעולה בעקבות כל ההודעות האלה שהם שולחים לטלפונים שלנו".

"אם קיימתם עם האיראנים שיח אל תחכו עד שיידפקו לכם בדלת"

עוד הוא הוסיף: "מדובר בעבירות חמורות מאוד, ומי שיעצר על ידי השב"כ יגרום לעצמו נזק בלתי הפיך. המטרה שלנו כרגע זה למנוע מהם לעשות את הטעות הזו. אז אם אתם או קרובי משפחה או חברים נענתם לאחת הפניות האלה, קיימתם עם האיראנים שיח, אולי אפילו כבר ביצעתם משימות שונות, אל תחכו עד שיידפקו לכם בדלת. זה כנראה עדיין לא מאוחר מדי לפנות אלינו, ואנחנו יכולים לנסות ביחד עם גורמי הביטחון להחזיר את הגלגל לאחור.

עוד הדגיש ברוט: "שימו לב, מדובר בעצם בכמה עשרות אנשים בבת ים, שיכולים להיות הילד שלך, או האבא שלך, או החבר הכי טוב שאולי סיפר לכם את זה. זה מרוץ נגד הזמן כדי שהם לא יעשו משהו בלתי הפיך. אז מה עושים? אתם יכולים לפנות לכל גורם עירוני שתרצו, כדי להעביר את הפרטים ישירות אליי, ללשכה שלי, למוקד העירוני, לקב"ט העירייה, או אפילו למנהלת בית הספר, אם מדובר בתלמידים".