מהומה בעדות נתניהו: "תוריד את סיכת החטופים!"

מהומה פרצה בבית המשפט במהלך הגעתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לעדות בתיקיו, לאחר שאסף אגמון, סבו של החייל גור קהתי שנפל בדרום לבנון, צעק לעברו: "תוריד את סמל החטופים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 24/03/25 11:02 כד באדר התשפה

מהומה בעדות נתניהו: "תוריד את סיכת החטופים!"
ראש הממשלה נתניהו בעדותו, צילום: REUVEN KASTRO/POOL

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיע הבוקר (ב') לבית המשפט המחוזי בתל אביב על מנת להתחיל את היום ה-19 של עדותו בענייני תיקיו. בפתח הדיון, סנגורו של נתניהו, עו"ד עמית חדד, הודיע לשופטים כי ראש הממשלה אינו חש בטוב, ורופא יבוא לבית המשפט לבדוק אותו מאוחר יותר, במקום שהוא יתפנה למיון.

תוריד את הסמל

לאחר מכן, מהומה פרצה בבית המשפט, לאחר שאסף אגמון, סבו של החייל גור קהתי, אשר נפל באותה תקרית אשר בה נהרג גם האזרח ז'אבו ארליך בדרום לבנון, אשר נכנס לשטח לבנון ללא רשות, צעק לעבר נתניהו: "תוריד את סמל החטופים".

מוקדם יותר, לאחר בקשתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לדחות את דיונו בבית המשפט ביום רביעי, זאת בשל דיון 40 החתימות אשר יתקיים בכנסת, בבית המשפט נענו לבקשתו. בנוסף, עדותו של נתניהו אשר נקבעה למחר (ג') נדחתה אף היא בשל אילוץ אישי של אחד השופטים. בתוך כך, השופטים הסיכמו לבקשת נתניהו רק בתנאי שייקבע מועד אחר לעדותו. בשל כך, נתניהו יעיד שבוע הבא בימים שני, שלישי ורביעי.