הדרמה הלילית של ענהאל ועקיבא: "אני עוזבת"

בסרטון חדש כוכבת הרשת נראית כשהיא יוצאת מהבית עם מזוודה מול בעלה עקיבא, כשהכיתוב הדרמטי מופיע על המסך. אלא שכעבור חמש שניות בלבד היא חוזרת - עם הסבר מפתיע

חדשות כיפה חדשות כיפה 09/08/26 11:45 כו באב התשפו | עודכן בתאריך 09/08/26 12:34

הדרמה הלילית של ענהאל ועקיבא: "אני עוזבת"
עקיבא וענהאל שמואלי, חזר בלי מתנה, צילום: אורי אריה

כוכבת "המירוץ למיליון" ענהאל שמואלי הצליחה לבלבל את העוקבים עם סרטון חדש שבו היא נראית כשהיא עוזבת את הבית עם מזוודה, מול בעלה עקיבא. על גבי הסרטון מופיע הכיתוב: "אני עוזבת כי בעלי בגד בי". עקיבא, שנשאר בפתח הבית בזמן שענהאל יוצאת, לא ממהר לרדוף אחריה. במקום זאת, הוא פשוט ממתין במקום ומתחיל לספור על אצבעותיו.

השלים עם המצב

לאחר חמש שניות בלבד, ענהאל חוזרת בפרצוף זועף כשהכיתוב על המסך מוחלף ל"אני חוזרת כי זה היה חלום רע", ובכך מה שהיה נראה בהתחלה בצורה מכוונת כרגע דרמטי במיוחד עבור בני הזוג - מתברר כבדיחה על אחד החלומות המלחיצים שרבים חווים בזוגיות.

עקיבא, מצדו, נראה כאילו ידע מראש איך הסיפור ייגמר. חמש שניות של המתנה ליד הדלת הספיקו לו כדי לקבל את ענהאל בחזרה הביתה, ובסוף הסרטון הוא פשוט מישיר מבט למצלמה - מבט שכבר השלים מלפני שנים עם המצב.