קינוח שוקולדי מושלם ומועשר בחלבון: קיפודי שוקולד

חדשות כיפה ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים" 22/02/22 10:23 כא באדר א'

קיפודי שוקולד, צילום: דן פרץ
קיפודי שוקולד, צילום: דן פרץ

מצרכים

7 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד (או 6 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד + 1 כף מדידה PRO MAX שוקולד)

1/3 כוס מים

1 ביצה

1 חלבון ביצה

1 כף מדידה אבקת חלבון

1 כף שוקולד צ׳יפס

2 כפות שקדים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה, קצוצים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

2. מניחים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.

3. בעזרת כף מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשאירים בין כל תלולית מרווח היקפי של 3 ס״מ.

4. אופים 10 דקות, עד להזהבה. מצננים בתבנית 10 דקות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

מתאים להכנה עם ילדים
ערכים תזונתיים ליחידה אחת: קק"ל-64, גרם חלבון-5.4, גרם פחמימה-5.1, גרם שומן-2.2

כתבות נוספות