לזניה אישית

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/10/20 09:03 יז בתשרי התשפא

לזניה אישית, צילום: אפיק גבאי
לזניה אישית, צילום: אפיק גבאי

מצרכים

12 עלי לזנייה

1 צנצנת רוטב פומדורו

12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100 גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

הוראות הכנה

1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

המתכון באדיבות המותג ברילה

כתבות נוספות