קדאיף ריקוטה

חדשות כיפה חלי ממן 16/05/22 10:41 טו באייר התשפב

סלסלת קדאיף של חלי ממן, צילום: טל סיון ציפורין
סלסלת קדאיף של חלי ממן, צילום: טל סיון ציפורין

מצרכים

מצרכים ל- 3 מנות:

75 גרם אטריות קדאיף

250 גרם גבינת ריקוטה

לקישוט: 1 כף פיסטוקים קצוצים + 9 פירות יער קטנים/3 תותים קטנים

הוראות הכנה

מרססים 3 שקעים בתבנית מאפינס בתרסיס שמן.

בתחתית של כל שקע מסדרים שליש משערות הקדאיף ואופים בחום בינוני מעט שיהפכו להיות קריספיים ומעט שחומים. אפיה קצרה של כעשר עד חמש עשרה דקות.

משחררים מהשקעים את קעריות שערות הקדאיף שנוצרו ומניחים להתקרר.

מזלפים שליש מגבינת ריקוטה לכל קערית שערות קדאיף ומקשטים במעט פיסטוק קצוץ ו 3 יחידות של פרי יער או תות אחד קצוץ

מי שאוהב יותר מתוק יכול לערבב את גבינת הריקוטה עם מעט ממתיק מלאכותי לפני ההזלפה לקעריות הקדאיף

כתבות נוספות