פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל מועשר בחלבון

חדשות כיפה ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", 10/05/22 10:06 ט באייר התשפב

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

מצרכים

2 מיכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל

הוראות הכנה

1. מניחים מיכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו ומערבבים היטב.

2. יוצקים את התערובת ל-2 כוסות הגשה ומניחים במקפיא 15 דקות.

3. מניחים את מיכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים היטב.

4. יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים 15 דקות, עד שהיוגורט קפא.

5. בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים.

הערות

ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
224 21.5 18.9 4.1

המתכון באדיבות חברת הרבלייף

כתבות נוספות