מצרכים
2 מיכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו
3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם וניל
הוראות הכנה
1. מניחים מיכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו ומערבבים היטב.
2. יוצקים את התערובת ל-2 כוסות הגשה ומניחים במקפיא 15 דקות.
3. מניחים את מיכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים היטב.
4. יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים 15 דקות, עד שהיוגורט קפא.
5. בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים.
הערות
ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
224 21.5 18.9 4.1
המתכון באדיבות חברת הרבלייף