פולנטה תירס עם צלעות תירס מתובלות וקוביות סלמון

חדשות כיפה חברת "פסטה ריקו" 16/05/22 13:03 טו באייר התשפב

פולנטה תירס עם צלעות תירס וקוביות סלמון , צילום: אסף אמברם
פולנטה תירס עם צלעות תירס וקוביות סלמון , צילום: אסף אמברם

מצרכים

מצרכים (לכ- 4 מנות):

2 מיכלי פולנטה של "פסטה ריקו"

300 גרם סלמון חתוך לקוביות בינוניות

4 כפות רוטב טריאקי איכותי

1/2 כפית מלח

3 כפות שמן זית

לצלעות התירס:

2 קלחי תירס שבושלו במים רותחים במשך 15 דקות

1 כוס שמן קנולה לטיגון

1 כפית אבקת שום גבישי

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

להגשה:

100 גרם פרמזן מגורר דק

3 כפות עלי טימין

הוראות הכנה

בקערה עמוקה מערבבים קוביות סלמון, טריאקי, מלח ושמן זית.

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 25 דקות עד השחמה.

מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את צלעות התירס עד שהן מתעגלות.

מסירים מהשמן ומניחים על תבנית עם תערובת התבלינים (אבקת שום גבישי, פפריקה מתוקה ומלח) ועוטפים את הצלעות מכל הכיוונים.

מכינים את גביעי הפולנטה לפי הוראות ההכנה על הקופסא.

מניחים בצלחת את הפולנטה ומעל מסדרים קוביות סלמון ואת צלעות התירס.

מפזרים מעל צלעות התירס מעט פרמזן וטימין ומגישים.

כתבות נוספות