נתחי עוף בתנור - כשר לפסח

חדשות כיפה חנה פנט 06/04/20 23:49 יב בניסן התשפ

עוף בתנור, צילום: חנה פנט
עוף בתנור, צילום: חנה פנט

מצרכים

מרינדה:

15 שיני שום כתושים

2 כפות פפריקה

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

10 כפות מים

2 כפות דבש

פטרוזיליה קצוצה - להגשה

הוראות הכנה

לערבב את חומרי המרינדה, למרוח את נתחי העוף

לאפסן במקרר כמה שיותר שעות, אני מתבלת יום לפני האפייה.

לאפות בחום 200 מעלות כשעה מכוסה

להסיר את הכיסוי ולאפות עוד 15 דקות להשחמה

כשמוציאים מהתנור בוזקים פטרוזיליה קצוצה.

הערות

8 כרעיים חצויים (תלוי בכמות המשתתפים)

כתבות נוספות