כרובית אפויה עם סלסת פלפלים קלויים קרם פרש וטחינה לבנה

חדשות כיפה גרג קיטשן מוריה חיפה 12/04/22 16:57 יא בניסן התשפב

כרובית בטאבון, צילום: טלי שרון
כרובית בטאבון, צילום: טלי שרון

מצרכים

לכרובית:

מבשלים כרובית למשך 15 דק במים רותחים.

סלסת פלפלים:

שורפים פלפלים על גריל, לאחר השריפה אוטמים במיכל עם מכסה על מנת שהקליפה תיפרד בקלות מהפלפל, מניחים להתקרר ומקלפים.

שמים הכל במעבד מזון מוסיפים שום מלח פלפל סוכר ושמן זית.

קרם פרש:

שמנת חמוצה מעורבבת עם מעט מלח ולאבנה.

טחינה לבנה.

1 ליטר טחינה גולמית

1 ליטר מים

25 גרם מלח

מיץ לימון מ-3 לימונים

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מכניסים כרובית לטאבון/ תנור לוהט.

יוצקים מעט סלסת פלפלים על הסלסה שמים קרם פרש ועליה מניחים את הכרובית.

מזלפים טחינה לבנה מלמעלה ומפזרים פטרוזיליה קצוצה על הכל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

כתבות נוספות