מצרכים
מצרכים:
½ 2 עדשים ירוקות
1 חב פטרוזיליה קצוצה (לא כל כך דק)
6 שיני שום קצוצות
2 גזרים קלופים וקצוצים
כף שטוחה של כמון
1 בצל קצוץ
פלפל
מלח
מרק עוף אפשר ממים ואבקת מרק
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
בוררים את העדשים מאבנים קטנות, משרים את במים רותחים למשך ½ שעה, שוטפים ומסננים.
מטגנים בצל עם מעט שמן,כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את הגזר מתבלים.
מוסיפים את העדשים ומטגנים מעט עם הבצל והתבלינים.
וממלאים ¾ סיר מים, ומביאים לרתיחה.
כאשר העדשים נעשות רכות, מתקנים את התיבול וכשמסירים מהאש מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה.