אבוקדו מוקרם

חדשות כיפה Beko מותג מכשירי החשמל הבינלאומי 07/05/23 10:08 טז באייר התשפג

צילום: יחצ
צילום: יחצ

מצרכים

1 אבוקדו, בשל וחצוי

2 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

1 כף שמן זית

50 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל-160 מעלות צלזיוס.

2. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים את שני חצאי האבוקדו, כאשר החלק הפנימי שלהם כלפי מעלה.

3. יוצקים מעל חצאי האבוקדו מעט שמן זית וזורים מלח ופלפל.

4. שוברים בעדינות ביצה אחת, ומחליקים את תוכנה לתוך הגומה שבצי האבוקדו הראשון. חוזרים על הפעולה עם הביצה השנייה וחצי האבוקדו השני. חשוב לשמור על שלמות החלמונים של הביצים.

5. לבסוף, מפזרים מלמעלה מוצרלה מגוררת.

6. מכניסים לתנור ואופים עד להשחמה.

כתבות נוספות