בורקס טורטייה ממולא גבינות

חדשות כיפה חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא 15/05/23 13:00 כד באייר התשפג

צילום: חלי ממן צילום יחסי ציבור
צילום: חלי ממן צילום יחסי ציבור

מצרכים

• 2 טורטיות חיטה מלאה (יש לוודא שהטורטייה = מנת פחמימה)

• 60 גרם גבינת טוב טעם 5%

• 60 גרם גבינת פטה 5%

• שליש שקית תרד שטוף

• מלח, פלפל

הוראות הכנה

1. מאדים את התרד במחבת, בסוף האידוי מתבלים במלח ומעט פלפל שחור.

2. מעבירים את התרד לקרש חיתוך וחותכים אותו לרצועות דקות.

3. מערבבים את התרד הקצוץ עם הגבינות ומערבבים היטב.

4. חותכים פס ברבע מהטורטייה, מניחים חצי מהמילוי ומקלפים למעטפת. מכינים כך גם את הטורטייה השנייה.

5. מעבירים את הטורטייה למחבת חמה וקולים משני הצדדים לקבלת מרקם קריספי.

כתבות נוספות


Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368

Notice: Undefined variable: tmpUrl in /srv/sites/kipa.co.il/public_html/incFiles2021/footer.php on line 368