מצרכים
כוס שיבולת שועל דקה
2 כוסות מים
כוס חלב
2 כפות סוכר
קצת מלח
הוראות הכנה
לשים בסיר את החלב, מים, שיבולת שועל והמלח,
לבחוש להרתיח ולהנמיך את האש.
להוסיף את הסוכר ולבשל 3 – 4 דקות תוך כדי בחישה מתמדת עד שהדייסה מסמיכה
חשוב לערבב כל הזמן כדי שהשיבולת שועל לא תדבק לתחתית.
כשהדייסה מסמיכה להוריד מהאש ולחלק לקעריות.
אפשר להגיש עם פרוסות בננה, תפוחים, אגוזי מלך, צימוקים, חמוציות, קינמון, שוקולד או על תוספת שאתם אוהבים