רוטב חריף מעושן

חדשות כיפה חדשות כיפה 08/05/19 12:30 ג באייר התשעט

רוטב חריף מעושן, צילום: shutterstock
רוטב חריף מעושן, צילום: shutterstock

מצרכים

100 גרם רוטב טריאקי

400 גרם רוטב צ'ילי מתוק

50 גרם רוטב סרירצ'ה

20 גרם צ'יפוטלה (חלפניו מעושן)

הוראות הכנה

מערבבים במעבד מזון את הטריאקי, צ'יפוטלה והסרירצה למחית חלקה, בקערת ערבוב מוסיפים את הצ'ילי המתוק, מערבבים לרוטב חלק.

המתכון באדיבות שף אילן פנחס רשת BBB

כתבות נוספות