סלמון אפוי ברוטב דבש חרדל

חדשות כיפה רמי לוי הבלוג 05/09/21 10:31 כח באלול התשפא

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 פילה סלמון נורבגי רמי לוי, מופשר במקרר למשך הלילה

4 כפות שמן זית רמי לוי

2 כפות דבש רמי לוי

כפית גדושה חרדל חלק רמי לוי

כפית גדושה חרדל גרגרים רמי לוי

כפית רוטב סויה

עלים מ4-5 גבעולי טימין (רשות)

מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

1.מחממים תנור ל-180 מעלות.

2.בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית עם הדבש, שני סוגי החרדל, עלי הטימין (אם משתמשים) ומלח ופלפל בנדיבות.

3.מניחים את פילה הסלמון על תבנית עם נייר אפייה. מושחים בתערובת הדבש והחרדל.

4.מכניסים לתנור החם ואופים 22-28 דקות, עד שהדג עשוי לחלוטין. מגישים מיד.

המתכון באדיבות רמי לויה הבלוג

כתבות נוספות