סנייה קבב

חדשות כיפה 02/05/22 15:15 א באייר התשפב

צילום: אסף קרלה
צילום: אסף קרלה

מצרכים

לקבב

250 גרם בשר טחון

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

2 שיני שום

חצי בצל לבן קצוץ

מלח , פלפל

לבצק

100 גרם קמח לבן מנופה

10 גרם שמרים

כפית סוכר

כפית מלח

חצי כוס מים

טחינה לבנה

עגבניה צלויה

פלפל חריף

בצל צלוי

הוראות הכנה

לקבב

מערבבים את הכל ביחד ויוצרים 5 כדורי קבב מעט שטוחים

צורבים במחבת פסים חצי בישול

לבצק

ללוש את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת בצק אחיד ולהתפיח שעה

כל המנה

לוקחים תבנית שמים טחינה בנדיבות מסדרים את הקבב בתוך המחבת עם הירקות, עגבניה בצל ופלפל חריף

פותחים את הבצק בעזרת מערוך בצורת עיגול ומכסים את התבנית

להכניס לתנור שכוון מראש על 180 מעלות עד שהבצק מתנפח ומזהיב

המתכון באדיבות ג'וי גריל, מסעדת גריל האוס איכותית

כתבות נוספות