מתכון לשבת מתכון לחטיף שוקולד וקוקוס משגע - תכינו מראש כפול

החטיפים הקטנטנים עם השוקולד והקוקוס יהיו קינוח קליל וכיפי אחרי ארוחות השבת הכבדות, אבל ייחטפו מהצלחת תוך רגע. המלצה שלנו: תכינו כמות כפולה מראש

חדשות כיפה חדשות כיפה 10/08/23 09:40 כג באב התשפג

מתכון לחטיף שוקולד וקוקוס משגע - תכינו מראש כפול
צילום: יחצ

מצרכים לחטיף שוקולד וקוקוס

  • 3.5 כוסות שבבי קוקוס
  • 200 גרם קרם קוקוס
  • 3 כפות שומן קוקוס
  • כוס סירופ מייפל

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה לחטיף שוקולד וקוקוס

  1. במעבד מזון או בקערה מערבבים היטב את שבבי הקוקוס, קרם קוקוס, שמן קוקוס וסירופ מייפל עד לקבלת עיסה אחידה ולחה.
  2. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשטחים בה את התערובת לגובה של כ-2-3 ס"מ.
  3. מהדקים, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך שעתיים וחצי.
  4. כמה דקות לפני סוף ההקפאה מכינים ציפוי: בקערה קטנה ממיסים שוקולד קצוץ במיקרוגל או על באן מארי (סיר אידוי כפול) עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים לקבלת ציפוי מבריק.
  5. מוציאים מההקפאה את התבנית וחותכים למלבנים קטנים.
  6. בעזרת מזלגות טובלים כל מלבן בשוקולד המומס לציפוי אחיד.
  7. מניחים על נייר אפיה ושמים במקרר למשך 20 דקות.

המתכון באדיבות מאסטר שף.