מצרכים
6 כוסות קמח תופח
200 גר מרגרינה
כוס שמן קנולה
כוס מים
כף תמצית וניל
ו-2 כפות סוכר.
למלית:
200 גרם שוקולד מריר קצוץ.
200 גרם שמנת מתוקה.
150 גרם וופלים של מן טחונים לפירורים.
200 גרם קרם שוקולד.
200 גרם שוקולד מריר מומס.
2 כפות אגוזי לוז גרוסים.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרים הבצק עד שמתקבלת עיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומקררים שעה במקרר.
בינתיים ממיסים את השוקולד המריר והשמנת למרקם חלק. מעבירים לשק זילוף.
מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים ומזלפים במרכז כל עיגול קצת מממרח השוקולד, ומקפלים לצורת משולש,
אופים כ-20 דק או עד הזהבה עדינה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
המתכון באדיבות השפית מורן פינטו.