נתניהו מאשים את בנט ולפיד: זו הסיבה שלא עברתי לבלפור

ראש הממשלה לא יכול להיכנס אל המעון הרשמי בבלפור שנמצא בשיפוץ, וימשיך להתגורר בביתו ברחוב עזה: "חלקו הפנימי של המעון בבלפור פונה כליל ולא נעשה דבר כדי להכינו למגורים"

חדשות כיפה חדשות כיפה 05/01/23 21:26 יב בטבת התשפג

עקבו אחרינו בגוגל

סאגת בלפור: ראש הממשלה בנימין נתניהו ימשיך לגור בביתו שברחוב עזה ומאשים את בנט ולפיד באי-השמשת המעון הרשמי. כזכור, בתקופה האחרונה המעון בבלפור נמצא בשיפוץ ונתניהו מצביע על בנט ולפיד כאחראיים לעיכוב בשיפוץ.

"ממשלת לפיד ובנט לא עשתה דבר"

בסביבת נתניהו מציינים כי ראש הממשלה היה מעתיק את מגוריו מדירתו ברחוב עזה אל המעון הרשמי בבלפור, אך "ממשלת לפיד ובנט לא עשתה דבר במשך שנה וחצי כדי להשמיש את המעון בבלפור, שחלקו הפנימי פונה כליל ולא נעשה דבר כדי להכינו למגורים". עוד נמסר כי נתניהו הנחה את גורמי הביטחון לעשות את כל המאמצים כדי שלא לפגוע באורח החיים של שכניו בירושלים.

נתניהו מאשים את בנט ולפיד: זו הסיבה שלא עברתי לבלפור
מעון ראש הממשלה בירושלים, צילום: Yonatan Sindel/Flash90
בנט בביקור ראשון בבלפור

בנט בביקור בבלפור כראש ממשלה | צילום: משרד ראש הממשלה

נזכיר כי לטענת בנט, במסגרת עיצומים של עובדי משרד הביטחון נעצרו המון פרויקטים ובהם גם שיפוץ המעון הרשמי. בחודש מאי בשנה שעברה הופסקו העיצומים, ודווח כי השיפוץ יימשך.