הכתבת הבכירה נעצרה בשידור חי: "זה אף פעם לא קרה לי"

במהלך דיווח שגרתי ביומן הצהריים של כאן 11, הכתבת המדינית גילי כהן נאלצה לעצור לרגע בעקבות עיטוש מפתיע. היא מיהרה להתנצל וכמובן להמשיך בדיווח בצורה עניינית

חדשות כיפה חדשות כיפה 27/08/26 17:52 יד באלול התשפו | עודכן בתאריך 27/08/26 23:08

עקבו אחרינו בגוגל

עבודת הכתב לא תמיד פשוטה. כלל אנשי התקשורת נאלצים לעבוד פעמים רבות מסביב לשעון, אבל אצל הכתבים פעמים רבות נדרש להסתיר את האתגר הזה מאחורי חזות מקצועית כשעולים לדבר מול קהל. אלא שלפעמים המסכה נסדקת והאנושיות שתחתיה יוצאת בלי אזהרה - ודבר כזה קרה בדיוק היום לכתבת המדינית של כאן 11, גילי כהן.

"אפצ'י בעת מסירת דיווח"

במהלך דיווח שגרתי ביומן הצהריים של התאגיד, מסרה כהן דיווח על השינויים המתוכננים מהמפקדה בקרית גת. לפתע, השתתקה הכתבת ושחררה עיטוש קטן, שלאחריו מיהרה להתנצל: "אפצ'י בזמן מסירת דיווח. זה אף פעם לא קרה לי".

הכתבת הבכירה נעצרה בשידור חי: "זה אף פעם לא קרה לי"
עיתונאית כאן 11, ארכיון, צילום: Arie Leib Abrams,Flash90
גילי כהן
גילי כהן, צילום: רונן אקרמן

עם זאת, הכתבת התעשתה במהירות והמשיכה במסירת הדיווח לשדרנית יערה שפירא, שם ציינה כי ישראל שוקלת בשבועות האחרונים גירוש של נציגים בריטים, איטלקים וגרמנים ממפקדת התיאום הבין-לאומית שהוקמה בקרית גת.