המגישה הפופולרית של כאן 11 אילה חסון, התיישבה עם העיתונאי עומרי אסנהיים לראיון שישודר בימים הקרובים ברשת 13, ובו השניים שוחחו על האופן שבו אילה חסון רואה את ראש הממשלה בנימין נתניהו. העיתונאית הוותיקה, שרבים מזהים כתומכת בנתניהו, סיפרה לאסנהיים מה לדעתה הכישלון הגדול ביותר שלו - התנהלותו מול התקשורת.
"עזוב ערוץ 14, יש אדם יותר מושמץ ממנו בתקשורת?"
"הכישלון שלו, עם כל היכולות שלו, הוא לא ידע להתעסק עם התקשורת", אמרה חסון. אסנהיים המופתע הקשה: "אומרים שהוא אשף עם התקשורת, שהוא כאילו הוא ידע לתמרן אותה בטירוף". חסון השיבה בנחרצות: "איזה אשף? יש אדם יותר מושמץ ממנו בתקשורת? תגיד לי. עזוב ערוץ 14, יש אדם יותר מושמץ ממנו בתקשורת?".
לאחר מכן, אסנהיים שאל אם נתניהו מודה לה על הסיקור ה"פחות עוין": "אין לי דיאלוג כזה איתו", השיבה המגישה. אסנהיים התעקש: "הוא לא יגיד לך את בסדר, תמשיכי ככה?", אך חסון הדגישה: "תגיד לי, מה אני תינוקת שצריך לתת לי תעודה בסוף השליש? אני מצוינת, אני כבר אומרת לך את זה, מה אני צריכה שהוא יגיד לי את זה? מה, אני חסרת ביטחון כזאת? איזה שטויות".