ימשיך לעבוד במקביל כשדר ספורט: הכירו את מגיש החדשות בערוץ החדש

שרון ניסים מצטרף לנבחרת המגישים של "חדר החדשות", מהדורות החדשות השעתיות של i24NEWS. ניסים ישמש גם ככתב מגזין ולא יעזוב את עבודתו בספורט 1

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/10/24 15:19 יח בתשרי התשפה | עודכן בתאריך 21/10/24 22:36

ימשיך לעבוד במקביל כשדר ספורט: הכירו את מגיש החדשות בערוץ החדש
שרון ניסים, צילום: דניאל בוק

שרון ניסים מונה היום (א') לאחד המגישים של "חדר החדשות", מהדורות החדשות השעתיות של i24NEWS. ניסים, שהצטרף לערוץ עם עלייתו והיה שליח i24NEWS למשחקים האולימפיים, ישמש מעתה מגיש חדשות וכתב מגזין וימשיך בתפקידו כשדר ספורט בערוץ "ספורט 1".

I24NEWS

I24NEWS, צילום: Photo Claude TRUONG-NGOC/wikipedia

שרון ניסים הוא עיתונאי מנוסה שהחל את דרכו בתקשורת ככתב ספורט ברדיו דרום ובמקומון "שבע". בהמשך הצטרף לצ'רלטון כשדרן ספורט ועם הקמת ערוץ 10 הצטרף לחברת החדשות של הערוץ ככתב ועורך הספורט. בעבר היה גם כתב ספורט במעריב, כלכליסט ו-וואלה. לאורך השנים סיקר את משחקי המונדיאל, אליפויות אירופה ומשחקים אולימפיים רבים. משמש גם כמרצה בבית הספר לתקשורת של מכללת ספיר.