2000 שנות גאולה

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 24/04/07 08:05 ו באייר התשסז

שאלה

בס"ד

שלום רב!

קראתי פעם על דברי חז"ל-2000 שנות וכו'...

השאלה שלי היא- אם מצוין שאחרי 2000 שנות הגלות יש 2000 שנות גאולה-האם זה לא ברור שהמשיח יגיע רק בעוד 2000 שנה?

כיצד אנחנו מבינים את הדברים הללו של חכמינו זכרונם לברכה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

איני יודע לאיזה מאמר כוונתך.
אם כוונתך למאמר התלמוד בסנהדרין צו ע"ב , כתוב במפורש שאלפיים שנה משיח ובעוונותינו שרבו יצאו מהם מה שיצאו. כלומר ברור שיגיע באותם אלפיים שנה, אך מתי בדיוק בהמלך ה2000 שנה תלוי במעשינו

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן