תפילת מנחה

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 08/08/08 15:11 ז באב התשסח

שאלה

שלום וברכה!

רציתי לשאול שתי שאלות:

1. האם מותר לבת שמתפללת ביחיד-בביתה לומר לפני תפילת מנחה פתיחת אליהו,פרשת העקידה ופרשת פטום הקטורת(זה מופיע בסידורים ספרדים),פשוט יצא לי השבוע לומר זאת מספר פעמים ושמתי לב שזה משפר את מידת הכוונה שלי בתפילה,אך חשבתי פתאום שאולי בכלל אסור לבת יחידה לומר זאת...

2.מה עדיף מנחה גדולה או מנחה קטנה או שאין הבדל(מבחינת זמן שהוא רצוי יותר,כמו שבבוקר יש מעלה גדולה להתפלל עם הנץ)?

תודה רבה על העזרה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

1. ודאי שמותר
2. יש מעלה יותר במנחה קטנה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן